Je hoeft niet meer naar de winkel en je hoeft ook niet meer te krassen. Gamekeydiscounter levert namelijk online, 24 uur per dag en 7 dagen per week, volledig automatisch, de officiële digitale Microsoft activatie codes van diverse Xbox abonnementen en diverse Gift Cards, DIRECT op het scherm van je computer, tablet of je Smartphone en binnen enkele seconden in je Mailbox! Alle abonnementen en Gift Cards zijn volledig legaal en je hebt 100% garantie op een goed werkende code.

Door de Xbox Live kaart te kopen krijg je toegang tot een groot scala aan apps, games, muziek, films en tv-programma’s! Xbox Live tegoeden zijn eenvoudig af te rekenen via iDeal en ontvang je als Xbox Live tegoed code via de mail. Deze handige manier van bestellen maakt de gift card ook ontzettend praktisch wanneer je een vriend of vriendin wilt blij maken, maar weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan.

Vul de gegevens van de ontvanger in (naam en e-mailadres) en personaliseer je cadeau door een leuke tekst toe te voegen aan het hiervoor bestemde kader. Tip: het is ook mogelijk om je code achteraf uit te printen als fysieke Xbox Live cadeaukaart en ‘m in een in een leuke wenskaart te verpakken! Met de Xbox Gift Card zal je nooit meer te laat zijn met het verzilveren. Deze code is namelijk onbeperkt geldig!

Over Gamekeydiscounter.nl

Je vindt op GameKeyDiscounter.nl een groot assortiment aan Xbox producten. Al onze Xbox producten bieden wij aan met laagste prijs garantie. Je betaalt dus nooit meer teveel voor je Xbox One of Xbox 360 benodigdheden! Wij bieden Xbox Live abonnementen, Xbox 360 games, Xbox One spellen, Xbox Live Giftcards en verschillende Xbox accessoires aan.

Wij hebben een groot assortiment met Xbox One spellen welke je direct kunt spelen na aanschaf! Bekijk ons assortiment games voor de Xbox One en kies jouw favoriete titel(s) uit. Nadat je de betaling hebt verricht voor jouw nieuwe Xbox One game krijg je op je scherm van ons direct een gamekey te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *